Home Draagconsult

Draagconsulten

Misschien wist je altijd al dat je je kindje wou gaan dragen, maar evengoed sprak het je minder aan en overweeg je het nu uit praktische noodzaak. Misschien heb je helemaal geen idee en wil je gewoon weten of het iets voor jullie is. Iedereen is welkom!

Het ruime aanbod doeken en dragers kan overrompelend zijn. Naast de uiteenlopende draagsystemen, zijn er heel veel merken met allemaal unieke accenten. Daarnaast heb je misschien een bepaald budget voor ogen of moet je drager tegelijk voor verschillende leeftijden kindjes te gebruiken zijn. Ook de stijl of de feel van een drager kunnen je keuze beïnvloeden. Het gaat er vooral om dat je een drager vindt die bij jullie past zodat je hem met plezier gebruikt.

Hoe een draagconsult verloopt is afhankelijk van je vraag. Je krijg van mij een vragenlijstje op basis waarvan ik onze afspraak kan voorbereiden. Op het consult zelf heb ik steeds mijn draagpoppen bij zodat je met een gerust hart kan oefenen.

Verkennend consult (een uur tot anderhalf uur): Maak kennis met de verschillende draag-systemen. Test verschillende soorten en merken van dragers en/of doeken uit en ga naar huis wetende wat wat bij jullie past en hoe je het correct gebruikt.

Prijs: € 50 voor een uur + € 10 per bijkomend kwartier

Knoop consult (een uur tot anderhalf uur afhankelijk van de concrete vraag en voorkennis): Je wil een specifieke draagwijze of knoop onder de knie krijgen. Ik leer je de kneepjes van het vak tot in detail en achteraf krijg je een samenvatting van wat we deden inclusief handige geheugensteuntjes.

Prijs: € 50 voor een uur + € 10 per bijkomend kwartier

Kort knoopconsult (1/2 u): Je draagt al, maar het voelt niet altijd even vlot of comfortabel. Dan kijken we samen na waar het probleem zou kunnen liggen en zetten de puntjes op de ‘i’.

Prijs: € 30 voor een halfuur + € 10 per bijkomend kwartier

Verplaatsingskosten

Bij een consult op verplaatsing wordt binnen Gent standaard € 5 gerekend (incl. parkeerkosten).

Verplaatsingskosten buiten Gent worden berekend volgens het standaard kilometertarief van  € 0,35/km.