Home Contact

   

  Tijdens gesprekken neem ik mijn telefoon niet op. Om een afspraak te maken, gelieve een berichtje te sturen via het contactformulier of te mailen naar marie@bakerbaby.be.

  Geef gerust aan als jouw hulpvraag dringend is. In dat geval neem ik zo snel mogelijk contact op en kijken we wat op korte termijn lukt.

   

   

  Ik ben momenteel in moederschapsrust. Ik zal pas opnieuw bereikbaar en aan het werk zal zijn vanaf zomer 2022. Nieuwe begeleidingen kunnen vanaf juli 2022 opgestart worden. 
   
  Volgende collega’s lieten me weten dat ze rond gelijkaardige thema’s werken in het Gentse en op kortere termijn plaats hebben:
  -Minne Henau (www.minnehenau.be)
  -Justine Caron (www.groei.gent)
  -Fran Schepens (www.franschepens.be)
  -Sara Maeyaert (www.momplus.be)
  -Franciska Burvenich (www.francoacht.be)
  -Wim Matthijs (www.praktijk-voor-psychotherapie.be)
  Verder kan je ook steeds op www.vindeenpsycholoog.be terecht om eens te kijken wie er in je buurt zit en bij je vraag zou passen. Ik hoop dat je op deze manier een plekje vindt waar je terecht kan.
   
  Voor vragen rond dragen, verwijs ik jullie graag door naar de website van draagconsulenten Vlaanderen voor een overzicht van collega’s. In de nabije buurt kan ik collega Lien Verdickt (www.groei.gent) warm aanbevelen.
   
  Voor dringende zaken kan eventueel een sms’je (0478/57 26 82), maar gezien de omstandigheden graag enkel gekende cliënten of doorverwijzers met een urgente vraag.
   
  Vriendelijke groet en bedankt voor je begrip
  Marie