Home Contact

Contactgegevens

Marie Rondou
tel.: 0478 57 26 82
e-mail: rondoumarie@gmail.com

Praktijk:

De praktijk is gelegen in de kantoren van eetcafe Woest in de Brugse Poort (Drongensesteenweg 41 – 9000 Gent).

Je vindt me via de glazen deur op je linkerkant (de eerste die je tegenkomt), de trap volgen tot de zolderverdieping. Ik werk vrij stipt. Wanneer mijn deur boven open is, kan je gewoon zo doorlopen en binnen komen. Is de deur gesloten, dan ben ik nog even bezig en kan je wachten in het zeteltje op de eerste verdieping.

Parkeerplaats is betalend langs de straat. Fietsen kunnen in de fietsenstalling achter het Woest terras gestald worden.

Ik werk op deze momenten:
-Maandagavond
-Dinsdagvoormiddag & -namiddag
-Woensdagvoormiddag & -avond
-Donderdagvoormiddag

Om een afspraak te maken, gelieve te mailen naar rondoumarie@gmail.com. Vermeld gerust ook je telefoonnummer en de momenten dat je je kan vrijmaken. Ik check mijn mailbox niet dagelijks, maar doe mijn best om je binnen de week een antwoordje te bezorgen. Voor dringendere zaken, kan je sms’en naar 0478/57 26 82.

! Mocht je verdacht lang op een mailtje terug van me wachten, check dan zeker eens je postvak “ongewenst”, want het gebeurt al eens dat mails ongewild daarin belanden.

Uit (na)zorg en met het oog op veiligheid en continuïteit kunnen cliënten die al eerder kwamen en opnieuw willen langskomen steeds rekenen op een plekje op korte termijn, ook in periodes dat ik een cliëntenstop heb.