Home Individuele consultatie

Gesprek

Gemiddeld duren consultaties een uur. Als partner van Geboren in Gent gaan de gesprekken meestal bij hen in de praktijk door. Deze is gelegen in de Rode Kruisstraat 4, 9050 Gentbrugge. Als je de verplaatsing moeilijker kan maken (door bijv. platte rust of een boreling), kunnen ze doorgaan bij je thuis of in het ziekenhuis. 

Tarieven

Een consultatie kost € 55. Voor een verplaatsing wordt binnen Gent standaard € 5 gerekend (incl. parkeerkosten). Verplaatsingskosten buiten Gent worden berekend volgens een standaard tarief van € 0,37/km.

De meeste ziekenfondsen komen tussen in de kosten van een psycholoog. Vraag zeker na of jouw mutualiteit een deel van de consultaties vergoedt en wat de terugbetalingsprocedure inhoudt.

Algemene voorwaarden

Uit respect voor mijn agenda en de zorg voor andere cliënten vraag ik ten laatste twee dagen op voorhand te verwittigen indien je je afspraak wenst te verplaatsen of annuleren. Wanneer een afspraak minder dan 48u voor datum wordt afgezegd zal deze in rekening worden gebracht. Door het maken van een afspraak, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Een afspraak maken kan het vlotste via de online agenda. Je krijgt meteen een overzicht van alle momenten die nog passen en kan meteen bevestigen. Je mag ook altijd mailen of bellen.

» Maak een afspraak.

Meer informatie over de beschikbare therapievormen bij Baker vind je hier.

» www.vind-een-psycholoog.be.