Home Individuele consultatie

Gesprek

Consultaties duren een uurtje. De gesprekken vinden plaats in de praktijk, gelegen aan Woest in de Brugse Poort te Gent (zie contact).

Als je de verplaatsing moeilijker kan maken, kunnen ze online doorgaan of bij je thuis/in het ziekenhuis. Dan wordt een verplaatsingsvergoeding gerekend.

Standaard consultatie (60min): € 70
Lange consultatie (bijv. als koppel) (1u30): € 105

Wandelgesprek (60min): € 75
Huisbezoek (50min): € 75
Verplaatsingskosten bij huisbezoeken: € 0,41/km (met een minimum van €5)

De meeste ziekenfondsen komen tussen in de kosten van een psycholoog. Vraag zeker na of jouw mutualiteit (een deel van) de consultaties vergoedt en wat de terugbetalingsprocedure inhoudt.

Afspraak annuleren of verplaatsen

BELANGRIJK:

Gesprekken worden zorgvuldig ingepland. Door een afspraak vast te leggen wordt tijd voor jou gereserveerd. Als gevolg daarvan kunnen andere cliënten geen aanspraak meer maken op dat tijdstip en is ook mijn eigen agenda daarop afgestemd. Daarom vraag ik met aandrang om respect te hebben voor gemaakte afspraken. Daarnaast is het ook voor je eigen proces wenselijk om gesprekken prioriteit te geven.

In geval van overmacht kan een afspraak uiteraard steeds geannuleerd of verplaatst worden. Wanneer een afspraak echter minder dan 48u voor datum wordt afgezegd, wordt deze aangerekend. In geval van ziekte of praktische belemmeringen kan de afspraak gewoon online doorgaan. Afspraken die niet tijdig geannuleerd zijn, worden volledig aangerekend – ook wanneer dit omwille van ziekte is.

 

Door het maken van een afspraak, ga je akkoord met deze voorwaarden.