Home Individuele consultatie

Gesprek

Gemiddeld duren consultaties een uur. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk thuis te Ledeberg (zie contact). Op avonduren of tijdens vakanties kan het zijn dat de afspraak in de praktijk van Geboren in Gent doorgaat maar dit wordt altijd helder gecommuniceerd bij het maken van de afspraak.

Als je de verplaatsing moeilijker kan maken, kunnen ze doorgaan bij je thuis of in het ziekenhuis. Dan wordt een verplaatsingsvergoeding gerekend voor de extra tijd die ik inplan om voor deze verplaatsing te maken.

Tarieven

Standaard consultatie (1 uur): € 55
Lang gesprek (1,5 uur): € 82,5
Verplaatsing binnen Gent: € 5 (incl. eventuele parkeerkosten).
Verplaatsingskosten buiten Gent: € 0,37/km.

De meeste ziekenfondsen komen tussen in de kosten van een psycholoog. Vraag zeker na of jouw mutualiteit een deel van de consultaties vergoedt en wat de terugbetalingsprocedure inhoudt.

Algemene voorwaarden

Uit respect voor mijn agenda en de zorg voor andere cliënten vraag ik ten laatste twee dagen op voorhand te verwittigen indien je je afspraak wenst te verplaatsen of annuleren. Wanneer een afspraak minder dan 48u voor datum wordt afgezegd zal deze in rekening worden gebracht. Door het maken van een afspraak, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Een afspraak maken kan het vlotste via de online agenda. Je krijgt meteen een overzicht van alle momenten die nog passen en kan meteen bevestigen. Je mag ook altijd mailen of bellen.

» Maak een afspraak.

Meer informatie over de beschikbare therapievormen bij Baker vind je hier.

» www.vind-een-psycholoog.be.